Hejdå 2011!!! Vill önska er ett gott nytt år, världens bästa bloggläsare! Ha världens bästa avslut och bästa början på 2012. Bjuder på en bildbomb från mitt älskade 2011. Gott nytt år!!!! :D


Nyårsoutfit




Nu kör vi, välkommern 2012!!!!


Godmorgon lördag!



Tog en snabbis på stan på eftermiddagen, hittade ingenting. Umgicks bara lite med tjejerna. Mycket som lära fixas infr idag. Sen på kvällen var jag bara hemma hos Arvid. Åt mat, godis och fika och bara njöt. Sista lugna kvällen på 2011, det var värt att ligga i samma jävla säng hela kvällen. För idag blir det desto roligare. Vi hörs senare igen. Nu ska jag dra igång ett avsnitt av desperate! Puss. 


Friday night

Hej på er sunshines. Har inte haft speciellt mycket för mug idag vaknadd runt tolv och mötte tjejerna på stan runt tre tiden. Sen har jag mest spenderat kvällen hos arre.

Taggar sjukt inför morgondagen, ska bli så sjukt jävla roligt. Ställer klockan på tio så jag kommer igång tidigt. Har mycket som ska hinna fixas. Vi hörs mer sen, imoegon är sista dagen på 2011, helt otroligt vad tiden går. Sbart lov igen :-) puss


Fredag



Åker ner till mina galna bruds på stan, sen får vi se vad kvällen tar mig!


Nytt från mellandagsrean



Helt vanligt linne som är skitsnyggt i ryggen, bikbok 99:-         En enkel vanlig tröja med mysig krage, gina 75:-

                                                                                      


28 December.

Hej sunshines! Dagen har spenderats ï valbo, faktis med mig litet fynd hem. Visar upp senare. Har precis varit nere och fikat nu ska jag ta ett varmt bad sen börja åka hemåt. Hörs mer senare, får se hur kvällen spenderas.




Even the best falls down sometimes

Jag hoppas dendär jäkla stormen försvinner tills inatt, orkar inte med mer sömnlösa nätter. Idag har jag varit ute och bytt min ring, handlat med mamma och pappa och ätit middag hos mormor. Blir yttligare en myskväll ikväll. Laddar förjävligt tills nyår. Lovely!


Middags outfit

Annandag Jul
Gjorde somsagt en snabb vända på mellandagsrean där det för det mesta fanns skit. Fick i varjefall med mig ett par skor och ett par trosor hem. Som ni ser lite längre ner i något inlägg.

Klockan fem var vi hembjudna till mormor för middag med släkten. Väldigt roligt och mysigt. bästa släkt♥ Stannade kvar i hela fem timmar innan jag och Arre gick hem. Nu har han precis somnat i sängen bredvid mig trots att jag spelar musik i mina nya högtalare, hehe. Om en halvtimme väcker jag honom. Då startar JVM. Nu ska jag mysa ner mig bredvid han ett tag. Hörs!


Julklappar del 2


Julklappar del 1


Mellandagsrea

Har alldeles för mycket för mig och har inte mycket tid alls till bloggningen, men ska bli bättre att blogga från mobilen har jag bestämt. Hatar iofrsig appen. Men det får jag stå ut med helt enkelt.

Juldagen spenderades med min älskling, vi hade vekligen myskväll, kollade på film, mös och bara levde. Trodde dock jag skulle dö sen på natten när stormen kom och levde om. Men jag klarade mig. Sov dock ingenting fram tills fyra inatt och klockan stog på 9 för att hinna med mellandagsrean. Så jag var lagomt trött kan jag säga. Slet upp Arre från sängen och skyndade oss till bussen. Tog oss ett par timmar bland alla galna rea shoppare. Jag var dock bara ute efter ett par skor, bara skit som plockas fram under domhär dagarna. Så ett par nya snygga skor som ska invigas ikväll och ett par trosor fick jag med mig hem.




Hörs senare! Ett inlägg med mina julklappar väntar. Kram

Julfin



Underbara julafton. Lockade till håret och fixade snyggt till naglarna! Love it.

Haft världens bästa julafton i år. Vaknade tidigt imorse och fick en mysig julfrukost på sängen av mina bästa parents. Sen förbredde jag mig själv och allt annat innan lite släkt kom. Som alla andra kollade vi kalle anka, käka julbord, öppna klapparna. Kvällens höjdpunkt var helt klart att se farmor och mormor som småbarn med varsin buzz dosa. Haha dom är för söta dom. Vid 12 åkte alla hem och då mös pappa mamma och jag ensam ett tag. Men nu ska jag och wilma kika på ett desperate avsnitt sen sova. Imorgon har jag härliga planer. Hörs!


Uppesittarkväll

Bilder från uppesittarkvällen. Smygöppnade tre julklappar och hade mys på hög nivå!




01.02

Lägger mig efter världens bästa julafton!  ♥
Ska uppdatera bättre imorgon, promise.


Julafton



Dagen vi alla väntat på. Jag bara älskar detta!


Frissan

Var hos frissan i tisdags och har inte hunnit slängt upp resultatet än så tänkte göra det nu. Men ser nu att det faktis ser förjävligt ut på bilden men det är helt okej faktis och jag älskar att vara klädd i kort hår! Lovely. Nästa gång kapar jag nog ännu mer. Hörs senare, puss.


Från igår, 21 december

Gick i skolan cirka en timme, började 20 i 10 och åkte hem runt 11. Så jävla ovärt, det enda jag gjorde var att kolla på barnen i bullerbyn. Men duktig som jag är pallra jag mig dit. Efter skolan degade jag bara hela dagen fram tills kvällen då jag och familjen gick över på kalas hos min bästaste mormor som fyllde år ♥ Hade hur trevligt som helst och fikade i mängder. Sen fick jag sovbesök av bästa A.






Älskar livet

Nu är det fanimej lov! Jag njuter.


-

Skolan suger.

23.27

Nu har jag äntligen kapat en stor del av håret. Skönt. Så trött på långt stripit hår. Så det känns bra. Blev dock inte som planerat, får se hur det känns imorgon.

Kvällen spenderade iallafall jag hos syster min, både igår och idag. Bakat, fixat med julklappar osv. Mys! Nu ska jag sova klockan har blivit alldeles för mycket. Vi hörs säkerligen imorgon om jag hinner. Bästa mormor fyller år ♥


Julia friserar



Före                                                                         Efter    


Frihet!

Alla prov är klara, får lov om tre dagar, julafton om 5 dagar kvar till julafton.
jag bara älskar livet!!! hörs senare.


Fjärde Advent!



Snön faller
Julmusik
Och världens bästa kille.


Igårkväll

Käkade middag hos mig och drog ner på bowling med mina finaste igårkväll. Sen drog vi vidare. Men jag spenderade kvällen med mitt A. Det hände inte så mycket mer, blev en riktigt lyckad kväll iallafall. Bästa tjejer! ♥ 

 


.



Hejsan. Myser med grabben innan han stickar. Snart kommer tjejerna mina på middag innan vi drar ner på discobowling. Nice. Lär ta tag i sminkningen nu, hej så länge.


Lördag

Godmorgon mina fina!
Hade världens bästaste julmyskväll igår. Tittade på alla missade avsnitt av julkalendern, snön föll o jag bara mös med min finaste. Ikväll blir det annat, discobowling på schemat med girlsen, men innan dess finmiddag med A, vattenmakaroner och korv, han bjuder!! Hörs senare, nu ska jag bara njuta av min power nap ♥

På en minut blev det vitt



Mitt under mitt julpyssel börja snön falla som en galning. Äntligen, nu fick jag hopp om en vit jul igen! Nu ska jag och Wilma fortsätta julpyssla och äta våra lussebullar. Snart blir det middag med mamma och pappa. Hörs mer senare. Puss!


Update

Godmorgon solstrålar!
Vaknade en halvtimme innan klockan imorse, så jävla underbart. Låg och segade innan jag tog en lång frulle med mamsen. Dethär blir nog världens bästa dag på länge. Har bara två lektioner, slutar alltså 11. Sen är det frivilligt att gå till talangjakten. Men innan dess ska jag ner på stan och köpa lite julklappar. Sen ikväll blir det förhoppningsvis massa massa mys. Om inte min bästa F hör av sig. Nu lär jag plugga på juridiken. Hörs senare ikväll. Puss så länge.

Saknar dig my love.

 



Ett liv utan dig, jag vill inte tänka tanken.


Vardagslyx med mamma & pappa

Godkväll på er! Haft en riktigt trevlig Torsdag. Pappa kom och hämtade mig klockan halv 6 och då åkte vi och mötte mamma på stan och gick och käka på Cheers. Superdupermysigt, världens bästa parents ♥ Senare på kvällen på Fridisen på oväntat besök. Nice. Sen har jag plockat en del på rummet och snyggat till. Nu är jag lätt värd en stor chokladkaka och saft. Hörs sen mina fina!

Förlåt för risiga bilder, hann äta innan jag kom på att ja skulle fotat..


Gamla eller nya?


Svar på tal

Postat av: Anonym
Vad är det finaste/bästa du äger?
2011-12-12 @ 00:01:55 
 
Svar på tal alltså. Det finaste och bästa jag äger är helt klart mitt älskade hjärthalsband. Fick det för snart ett år sedan av Arvid på alla hjärtans dag. Jag har på mig det nästan varje dag och blir som lyckligast i det. Hoppas det var ett tillräckligt svar på din fråga "anonym". Finast i världen är det iallafall! Nu ska jag snart sova. Puss.

  


20.29

2 avsnitt av desperate nu sen sovdags. Godnatt sötnosar.


13.03

Förlåt, har blivit dåligt med uppdaterandet nu på ett tag. Kan bero på att jag har mycket annat att tänka på. Julklappar, läxor, prov osv inför jullovet. Igår kom iallafall mamma och pappa hem. Mysigt! Vi åt pizza och bara pratade framför tv:n.

Idag är det 13 december vilket betyder Lucia. Nu närmar sig julen med stormsteg. Underbart. Började med en seg mattelektion imorse, sedan hade våra lärare luciatåg för oss sen bjöd dom oss på fika i klassrummet. Trevligt. Man hade ju vissa förhoppningar om att få gå hem efter det men nej, nu började fetaste projektdagen. Hata livet. Slutar efter tre någongång, då åker jag hem och chillar.

Jobb



Hej sunshines. Sitter i soffan efter en lååååång dag, har varit och jobbat på tennishallen med syrran. Gick åt helvete med alltihop kan man ju säga.  En riktig otursdag. Hur som helst gick det väl iallafall skapligt bra tillslut och jag kom iväg på Arres hockeymatch. Dom vann, helt galet! Det var grymt ♥

Nu har jag iallafall mina finaste på besök, adventsmys. Tomtegröt, lussebullar, pepparkakor och ljus. Ikväll sover jag hos syrran min. Hon kommer och hämtar mig ungefär runt tio skulle jag tro. Och imorn kommer mamy och papy hem. Love! Hörs mer sen, puss.


Friday night


Jag bara älskar kvällen igår. Skitkul verkligen. Spenderade kvällen med världsbäst folk, så idag är man helt slut vilket kommer bli en mysdag framför tv:n. Gick hem till mormor när jag vaknade och käkade lunch och baka maränger, sen åkte jag direkt ner till stan och mötte Frasse på max för  att käka och hälsa på när Arre jobba. Ha ha. Och nu har jag precis kommit upp från badet, ska ta och laga middag och sen får se vad kvällen erbjuder, antingen bara Arvid och jag, eller tjejerna. Let's see! 

 


-

Taggar


Allting kan gå itu



Hej på er sunshines. Sitter just nu i soffan efter en hård dag. Mamma och pappa har åkt och Frida har kommit hit för att göra mig sällskap inatt. Haft mycket och göra idag. Men nu sitter jag bara och tar det lugnt framför tv:n, med leilas jul och lite senare jullotta.

Btw så tog jag iallafall en lunch på donken med självaste Frasse. Gott och välbehövligt. Man orkar inte med all ett års ihopskrapat mat från sodexo, vi behöver variation. Hur som helst hinner ja inte uppdatera just nu. Bloggen ligger lågt. Jag vet, handlar mest om mina dagar och livet. Men det får ni ta om ni till och med orkar er in här. Thats life. Puss :)


Nyinköpta från Stockholm.



Mina finaste skor från skopunkten.


Never forget.



Mysig onsdag. Gick på stan efter skolan, leta julklappar, prova jackor  och annat. Sen har jag bara legat inne och myst. Ätit godis, kollat desperate och bakat. Lyckades inte helt, men såhär blev resultatet av mina små snöbollar. Bättre kan vi, nytt försök innan jul! Nu är det dax att sova. Puss, hörs imorgon.


Of today


 Tröja Gina Tricot Skjorta H&M Jeans H&M


Huvudstaden



Underbara Stockholm! Besökte Riksdagen och polismuseet och hann med lite shopping. Jag fick med mig ett par skor. Äntligen fixat. Idag är det onsdag, två dagar kvar till helg. Hoppas det går fort. Idag efter skolan så åker jag ner på stan och möter mammsen, sen ska jag hem och slappa hela dagen. Bara mysa med desperate och godispåsen!  Nu ska jag lyssna på Daniel, äckliga samhällslektion. Hörs sen!


21.27

Godkväll på er sötnosar, dethär får bli ett långt tråkigt inlägg utan bilder. Vaknade på tok för sent imorse och var tvungen att snabba på för att hinna, glömde idrottskläder, men fick låna det fulaste i världen av Johanna. Ha ha. Efter skolan mötte jag upp A och åkte till max sen hem till mig. Sen har jag legat helt still och njutit av desperate säsongen 4! Lovely.

Imorgon far jag iväg till huvudstaden med klassen, kul tänker ni, men nej. Ska på polismuseet och riksdagen. Vi hinner nog med 2 timmars fritid iallafall vilket blir dagens höjdpunkt. Ska springa som en galning, byta skor, handla julklappar och hinna kolla runt själv. Ska kolla klart på ett avsnitt desperate nu sen sova. Hörs puss.

Skolkul

Åh vad jag önskar mig Iphoneskal! ♥♥♥ Bästa och roligaste som finns.

Btw Kika in hos denna sötnos, Emma!


Nu säger jag nej till allting som heter livet utan dig



Nu vill jag ha snö!!


Me, myself and I


  

Godnatt från mig people. Hörs imorn


Andra advent.

Hej allesammans! Vaknade upp bredvid A imorse. Åt frukost och sen har jag nog inte rört mig nå mer på hela dagen. Var meningen att vi skulle ner på stan för att julhandla lite men så blev det inte. Mot eftermiddagen klädde vi julgranen, drack glögg och åt lussebullar tillsammans med mamma och pappa. Sen kom Frida och Alex över på söndagsmiddag. Mysigt!

Nu ligger jag för mig själv i sängen och håller på att somna. Har verkligen inte tagit igen mig ifrån helgen. Är så sjukt trött. Ska försöka bädda ner mig i tid. Denhär veckan kommmer bli bra, ruskigt jävla bra. På tisdag drar jag till stockholm med klassen och hoppas på fritid, på torsdag ska ja på hockey och i helgen ska ja umgås med mina bästa. Kan inte bli bättre ♥

 


DAGENS!!!!


Girlsnight, on real!!



Lördagkvällen blev hur bra som helst igår. Jag har världens bästa verkligen! Tjejerna mina kom hem till mig igårkväll. Fyfan vad vi shaka och bara levde. Sen drog vi vidare ut till Bomhus. Vilket var katastrof så drog vidare till Stan och sen hem för att sova. Nu ska jag äta korv sen åka ut och julhandla tror jag.


Of today



Jeans gina tricot, tröja forever 21

HEj förlåt för sämsta bilden i arkivet. Haha, har dock ingen tid för att ta en ny. Jeansen är iallafall mörkblåa,
inte svarta. Jag förstår att ni hade klarat er utan dendär förklaringen. Men men, nu kommer brudsen om
bara någon minut. Bäst att tar en tur ut i förrådet innan. Hörs kanske senare ikväll. Puss så länge


Godmorgon Lördag!

Gårdagen var grym. Spenderade hela kvällen med mina favoritbrudar. Det var så sjukt längesen vi bara hade en sån myskväll. Välbehövligt. Fick även lite obestämt besök sådär mitt i natten. Somnade fem, med min mysiga sleepy lista på spotify i öronen. Tog bussen hem runt 12, trött som ett svin så skiter i att stötta mina vänner. Åker till dom imorgon istället, snälla jag. Nu ska jag iväg och handla lite gott till ikväll. Då kommer brudsen hem till mig och vi drar igång en riktigt rolig lördag. Håll i er, kanske ses någonstans!


Fredag natt, 03.15

 



Sitter hemma hos familjen frasse, ludda är full som stryk och nu kommer tre killar. Live life! 
Hörs imorn.

 


Fredagen den andra december tvåtusenelva, klockan arton tjugonio

Andra december. Det hade varit perfekt ifall snön legat på marken och julbocken inte var uppbränd. Nu hade jag dock inte den turen när jag fick en chock imorse när jag passerade bocken, kolsvarta brädor var det enda som fanns kvar. Det rök tillochmed fortfarande i botten på den. Hoppas ivarjefall jättemycket på snö nu. Vill inget annat. Idag kände jag iallafall att det börjar bli kallare, dax att börja återandvända vinterjackan nu va. Absolut! 

Denhär helgen ska bli så jävla bra. Det har jag bestämt mig för. Ingenting ska få förstöra. Ikväll åker jag hem till Frasses och kikar film och myser med flickorna mina. Sen imorgon är det andra bullar. Raka motsatsen, då ska jag inte sitta still en minut hihi. Sen på dagen drar jag mig nog upp till GTK och hejar på mina sötnosar. Sen på söndag är det andra advent vilket betyder två veckor närmare jul. Åh vad underbart.

Hörs senare, Puss!


-

Godnatt för idag..

1:a december.

 

Risigt fula bilder, men det bjuder jag på för idag har jag endast haft myskväll. Om man räknar bort att jag frida och mamy åkte till valbo efter skolan för en sväng på ikea och en stund på resten av affärena, sen har jag legat hela dagen hemma i sängen och kollat desperate och gosat med min söta hund.

 

Idag är det första december vilket betöd att jag ställde klockan på sju så jag skulle hinna upp innan första avsnittet av julklendern började. Det kan man bara inte missa? Sånt blir man inte för gammal för, det ska ni veta. Nä nu ska jag ta och natta mig själv. Imorgon hämtar jag ut datorn, FÖRHOPPNINGSVIS. Puss så länge

 


All sorg göms med ett leende, jag kan inte låta bli



I know, i have to go....

Was it i?



Bjuder på ett par härliga sommarbilder. Längtar galet tills helgen, fyfan vad jag ska leva livet!


RSS 2.0