Update som fan

Hallådär! Min praktikvecka har börjat och det är hur kul som helst. Om jag inte nämnt det tidigare så är det på Söderhielmska gården i Gävle jag hänger om dagarna. Supertrevligt folk, snygga skjortor, skitgod mat och en fruktansvärt underbar tårta från Lido bjuds det på om dagarna. Jag tackar inte nej. Skulle kunna stanna livet ut. Hur som helst får jag servera, duka av, duka, och inget skitjobb. Det är skönt att jag slipper bli inskickad i disken bara för jag är praktikant liksom.
Förövrigt rullar livet på helt underbart, snart sommarlov och jag är inne på min homealone vecka också. Mamma och pappa befinner sig på Rhodos med massa sol och lyx, fuskosar!♥ Jag bor alltså hemma själv enda till Söndag och hittills har det funkat otroligt bra.
Idag sover jag hemma hos Syster och sällskapar henne innan hon åker iväg till Götet. Har slingat hennes hår, bakat en marshmallowkladdkaka och snart blir det BB. Sen imorgon får jag nog sällskap av mannen, så ska laga ihop någon god middag och kanske lite efterrätt till prinsen min. Men innan dess lär jag hinner ner på stan med Felicia och fixa lite stuff. Helgen är inte riktigt klarplanerad, bara att jag på fredag åker till Mathilda på 18års fest och sen på lördag antingen en myskväll hos mig med tjejerna eller nå annat kul med tanke på att jag är själv. Vi hörs av! Kramis

Granskär


Hej på er! Inte hörts av på hela helgen på grund av en massa andra roligheter. I fredags hade jag ju som sagt tjejerna hemma på middag och massa tvmys, och på lördag åkte jag och Felicia till Boulongern och sola innan jag och A tog båten ut till hans stuga och sov där. Haft bästa helgen på länge kan jag säga. Fy sjutton vilket underbart väder. Tog det bara lugnt i stugan och mös med min bästa, grillade, solade, åt en massa gott, kolla film, åkte båt, fiska och en massa annat mys. Slänger in en bildbomd från fina Granskär. Kramis!





Friday night

Hallådär! Nu var det ett tag sen igen. Det har bjudits på fantastiskt väder i Gävle dom senaste dagarna. Jag har till och med haft min shorts premiär i veckan, vilket känns underbart! Inte alls långt kvar till sommarlov och allt bara känns så himla bra.

Iallafall har denhär veckan flytit på hur snabbt som helst. I måndags gick jag en lektion sen hade jag orientering innan jag slutade. Riktigt sköönt. I tisdags hade jag mattenationella hela dagen vilket var lite tungt efter det åkte jag ut till engeltofta och fira min bästa morbror, sen på onsdag började jag halv nio och slutade 12, slängde mig i solen innan jag drog iväg på fotboll, och i torsdags hade ja tre lektioner sen åkte mamma ja o pappa och handla till min ensamma vecka. På kvällen åkte jag till Gävle Strand och mös där hela kvällen. Det var min vecka det!

Idag är det äntligen fredag, hur skönt som helst och vädret är underbart. Var i skolan från tio-tolv idag. Solade lite innan jag skulle ner på ticketfesten. Felicia och jag svettades ihjäl i 40 minuter innan vi drog till affären och handlade med oss lite gotta hem. Vid sju tiden kom Jonna och Mathilda. Vi åt världens godaste middag bestående av grillad fläskfile, potatiskroketter, beasås och sallad. Och efterätt på det! Satt ute hela kvällen utan att frysa. Nu är det sommar♥ 



En mysig fredagslunch med felicia. Pannkakor, sylt, grädde i solen.      Mös vid vattnet med vänner.

Felicia och jag hjälpte till på ticketfesten.                                          Firade bästa Tompa med en massa gotta&solsken.


Solat en hel del.                                                                              Middag med tre favoriter.

2012 - 05 - 23

Hej på er! Blir dåligt med uppdaterandet känner jag. Hur som helst började jag skolan halv nio och slutade 12. Superskönt, åkte hem och käkade lunch ute i solen, sen har jag bara myst där resten av dagen. Tog halv 7 bussen hem till Felicia där vi åkte till nynäs för att kolla fotboll med Jonna. Det var riktigt mysigt i kvällssolen, tråkigt med fotboll, roligt för det var korpfotboll och trevligt för ja hade brudarna. Så har haft en riktigt bra kväll, kom nyss hem och ska lägga mig i sängen och äta saft och bulla till bb. Senare kommer mitt hjärta! Hoppas ni haft en bra onsdag, kram på er babes♥


Lillsjön

Hej solstrålar. Idag har det verkligen bjudits på kanonväder. Slutade skolan redan klockan ett, så åkte hem en sväng till min lilla sjukling och tog hand om han innan ja drog mig hemmåt. Hade picknick med frugan min innan ja åkte iväg på 55 års kalas hos Tompa. Hoppas att både solen och värmen stannar kvar nu. Helt underbart.



22.30

Ligger i sängen och har nyss kollat klart på BB. Tråkigt att Camilla åkte ut, hon var verkligen min favorit. Så de känns tungt. Iallafall har ni fått mkt update om min helg. Den har varit snuskigt bra faktis. Hängt mycket med tjejerna. Fanny har iallafall kommit hem från utlandet nu. Saknat henne så, ska bli skönt att få träffa henne och de andra tjejerna igen. Syster min har också kommit hem från utlandsresa, så ska bli kul jättekul att träffa henne också.

Helgen har iallafall stormat förbi och jag har verkligen tagit vara på all tid. Känner mig riktigt utvilad och faktis redo för sista riktiga skolveckan i ettan. Det är så sjukt lite kvar nu innan sommarlov. Vecka 22 har jag prao och ja ska vara på söderhielmska. Hur bra? Så jävla lycklig.

I veckan har jag planer för nästan alla dagar, så det kommer nog att gå fort. Vilket känns skönt. Ja ska bland annat på kalas hos min morbror, jobba på ticketfesten, luncha med vänner, åka båt, baka, shoppa och sola. Och till helgen ska jag och mitt hjärtat bo på Granskär. Awesome. Nu är det läggdags, puss.

SUNDAY IS A SUN-DAY

Godkväll. Dagen startade mycket bra, var så sjukt slö idag så blev frulle på sängen framför en film med mitt hjärta. Efter det låg vi och slöade enda fram tills lunch. Efter lunch stekte solen på riktigt så då satt vi ute i soffan och mös. Åt middag tillsammans med mamma, pappa och mormor innan jag åkte ner på stan och mötte upp Anna och Alice. Vi gick och satt oss i Boulongern och mös innan solen försvann och vi spelade biljard på Rack. Trevligt! Nu har jag precis kommit hem, är helt slutkörd och ska lägga mig i sängen och kolla på BB. Mamma kom just in med världens godaste chokladpudding också. Den sitter fint till tv:n nu. Vi hörs mer senare mina vänner. Kramen


Mina senaste dagar i instagrambilder.

Hej på er! Denhär helgen har varit så sjukt underbar. Och den är inte slut än för det är bara lördag. Känns så jäkla underbart. Mamma och pappa har kommit hem, känns också skitbra. Saknat dom så♥ Här får ni kort och gott om helgen i text och bilder.

Helgen startade iallafall med 20års kalas i sätra, trevligt som satan var det. Sen fortsatte den med shopping och en mysig picknick i sjötorp med killen min och min lilla vovvsing. Sen blev det middag och hockeykväll med frugorna mina, och kvällen efter det var det fördrinkar med samma tjejer innan mitt lilla festgäng kom vilket bestod av Arvid, Wille, Love, Robert, Sebbe, Martin, Felicia, Anna, Alice, Jossan. (Rosh o Elicia titta också förbi) Hade det skitbra fram tills två på natten. Riktigt trevligt faktis. Och idag har jag och mannen min sjösatt båten och gjort premiärtur. Självklart var Wilmisen med. Åkte till Limön där vi fikade i solen innan vi åkte hem för lite middag med mamma och pappa. Och sedan har vi bara haft myskväll. Och den fortsätter än. Ska precis slå på en film. Så vi hörs mer en annan dag. Kram♥
  


Torsdag

Godmorgon på er! Solen börjar äntligen titta fram, helt underbart. Så sitter på altanen och äter youghurt i min ensamhet. Har det riktigt mysigt faktis. Ska alldeles strax börja med lyxlunch åt mig själv också. Helgen har äntligen kommit och inte vilken helg som helst utan min home alone helg. Så ikväll har jag bjudit hem mina frugor på middag och hockeykväll. Kan inte bli bättre just nu. Skönt!

Igårkväll var det 20års kalas, hände ingenting speciellt som ja lär nämna, var iallafall riktigt trevligt och roligt iallafalll, huvudsaken det. Och sen kanske jag åt alldeles för mycket tårta eftersom jag vägde några kilon mer idag ;) Äsch, det är de värt. Man lever bara en gång, och jag är på tok för svag för gosaker!

Nu ska jag titta på gårdagens BB avsnitt och sedan börja fixa och dona lite. Höres. Kramen.


20 års kalas på G

Jag har fått helg och det är underbart. Det kommer att firas på 20års kalas hemma hos Arvid med mat, fika och självklart tårta. Mmmm, right place to be. Igår (tisdag) började jag tio och slutade halv tolv. Och idag hade jag tre lektioner. Luktar sommarlov!♥ Nu ska jag iallafall kasta mig in i duschen, locka håret och hinna sminka mig innan jag tar halv sex bussen till Sätra. Ha de gött sötnosar så hörs vi snart igen.

Mysmåndag


Min helg i stora drag

Ute blåser det storm. Trots det mår jag som en gud. Den jobbigaste skoldagen för denhär veckan är över och den bestod av bara tre lektioner där en va idrott. Så ni kan ju tänka er hur resten av veckan ser ut. Lovely! Just nu ligger jag i sängen och har råkat fått tag på en massa hembakat, hehe. Gott. Kvällen kommer jag spendera i sätra hos min lilla mys. Så det blir en skitbra måndag♥

I helgen hände det mycket. I fredags efter skolan åkte jag hem och mös en stund (hade kortdag, gick i skolan en timme och en kvart) När pappa kom hem runt tre tiden åkte han och jag iväg och körde bil, handlade och köpte hem käk. Så hämtade upp mamma på vägen hem och sen hem och kläka middag. Mysigt! Hade hemskt gärna fortsatt stannat hemma med dom, men hade lovat Frida att komma på hennes 18års fest. Så mötte upp Jossan och Mathilda på stan så åkte vi hem till Frida där vi firade henne. Så sjukt mycket folk, 60 stycken inbjudna. Men bara runt 30 när vi var där. Det var verkligen trevligt trots att det var mycket mycket konstigt folk. Var där någon timme innan jag tog bussen hem och sov. Jag kan ju säga att jag verkligen inte gillar stora fester något mer. Nu mera älskar jag att vara ett litet gäng på 10-12 stycken och festa ihop med kubb osv. Mysfest liksom där man känner folket! Absolut trevligaste som finns tycker jag.

I lördags vaknade jag sju. Jag kan inte fatta det själv, herregud. Jag var störtpigg kunde verkligen inte somna om. Så jag gick upp till pappa som var ute och städade för att det var städdag på området. Hjälpte han lite innan jag och Wilma gick in till mormor och åke umgicks. Resten av dagen gick åt till att fixa inför kvällen. Mamma och pappa skulle till min faster och fira dom och sova kvar. Så jag passade på att ha pinkparty med ett gäng brudar här. Tolv stycken galna tjejer blev det. Spelade kubb, lyssna musik, drack och hade det allmänt mysigt. TREVLIGT. Kvällen avslutades med fyra av brudarna med ljus, filtar, musik och te på altanen♥ Runt ett-två fick jag nattbesök av världens bästa kille.

Sorry för dåliga bilder och dålig bildkvalité. Hade inte tid till att ta varken bilder eller andvända systemkameran. Därför halvtaskiga bilder.


Söndag

Mysiga solsöndag. Suttit ute nästan hela dagen och bara myst. Chokladbollar,muffins,macarones,vindruvor och kiwi, underbart. Inte direkt någon söndagsångest idag pga av världens härligaste vecka. 3 dagar sedan långhelg. Och på tisdag har ja knappt någon skoldag, så i love it. Igårkväll blev bra, jäklans bra. Mer om det en annan gång. Nu ska jag fortsätta njuta av denna söndag. Puss lovers.

 


Girlsnight!

Hallåj! Är så sjukt taggad inför ikväll. Och nu börjar solen kika fram, kan inte bli bättre. Nu är allt färdigfixat så snart kommer Felicia hit så ska vi fixa oss och ta nån fördrink. Kvällen kommer alltså bestå av ett stort gäng blandade tjejer, allt är färdigbakat så nu är de bara köra! Hörs kanske senare annars imorn. Puss babes!

Dessa går på repeat♥♥♥



Friday, i'm in love

Hej på er! Idag är det fredag vilket är hur skönt som helst. Dagen har varit bra. Började klockan tio, slutade kvart över elva. Åkte ner en snabbis på stan och köpte med mig rosa fina bakformar♥ När jag kom hem var jag helt dyngsur efter spregnet, så tog ett varmt bad och sen  mös jag och wilma ner oss i sängen med lunch och gårdagens BBavsnitt. Nu har jag äntligen bakat klart och väntar att pappsen ska komma hem, då ska han och jag åka och handla också ska ja köra lite bil. Ikväll blir det 18års fest, inge taggad alls vill bara vara hemma egentligen. Men blir säkert skitkul när jag kommer dit. Brukar bli så. Så blir iallafall där någon timme. Men innan dess ska jag och family hinna äta middag ihop♥ Nu fick ni en rejäl update om min dag, i detalj skulle ja kunna säga. Hörs av senare. Kramen!

Bakning



Gårdagen spenderades av lite bak. Blev inge vidare resultat så nästan allt blev smakprov. Imorgon börjar jag inför pinkpartyt! Dags att lägga på ett kol för det lär bli grymt mkt bättre än dessa.


Riktig update

Har tydligen juridikprov på torsdag, alltså imorgon och jag har inte ens öppnat boken, ingen aning om vad vi håller på med. RÄDD! Ingen ork alls att lägga ner på de skiten nu, och absolut inte bokföringen som ja redan slängt i väggen. Fattar ingenting av skolan just nu, ge mig sommarlov. Eller iallafall prao veckan!

Igår i skolan var det en riktigt skön dag, var den värdelösa "projekttisdagen" där vi endast baka och åt chokladbollar. Helt okej för en skoldag skulle ja säga. Hade också mattenationella som var riktigt konstigt. Annars var det en riktigt bra dag i skolan. På kvällen så åkte pappa och jag ut och övningskörde i mer än en timme. Vi bara gled runt, riktigt trevligt. Köpte en varsin glass och sen käka vi thaimat. Så jag hade en riktigt bra tisdag!

Idag känns det värre. Har absolut ingen ork för skolan, men har fyra lektioner idag och slutar tidigt så känns helt okej. Imorgon börjar jag sent och slutar rätt bra tid och på fredag slutar jag tidigt. Så det blir iallafall ett bra slut på veckan. Så det känns bra.

Jag längtar nå galet till helgen som ja nämnde i förra inlägget, på fredagen fyller min bästa frida 18 år så jag och jossan ska på födelsedagsfest hos henne. Sen på lördagen har jag bjudit hem en massa tjejer till mig där vi ska ha så kallat pinkparty. Det bjuds på cupcakes, cakepops, och en massa annat. Vi hoppas på fint väder så vi kan sitta ute och spela kubb.

Update

Längtar så galet tills helgen!! På fredag firar vi frida 18 år och på lördag ska jag ha tjejfest. Pinkparty. Med cupcakes, cakepops, kubb och musik!! ♥ Vi hoppas på sol.

Måndagskväll



Gårdagen spenderades med födelsedagsfirande hos syster min. 21 år ♥ Riktigt gott och trevligt. Kvällen avslutades med hockey, go swe!

Kalas


Godmorgon

Idag kör jag på bara fötter och jeansjacka, för nu jäklar e våren påväg på riktigt! Inte alls långt kvar till sommarlov, känns underbart. Idag har iallafall jag fixat prao, o bara haft två lektioner. Detta äger. Ikväll åker jag och family hem till syrran o firar henne!!! Grattis bästa du <3


Helgen

Hej söta ni! Här kommer ett kollage från min helg. I fredags var jag hemma hos mig på hockeymys, på lördag var det överraskningsfest för anna, och på söndagen var det solmys ute i min soffa med ett gäng underbara sen på kvällen kom arvid,frida och alex och åt middag med min family! :)  


Hockeykväll

Sverige - Norge, nu kör vi ♥


Godmorgon fredag

Det regnar för fullt, helt jävla underbart. Idag blir det mysdag för hela slanten. Pizza och en massa smågodis, jag älskar fredagar. Hur som helst stannar ja hemma idag med så ja blir riktigt frisk o taggad till lördag med tjejerna :)


Torsdag

Hej på er, ligger hemma och är magsjuk. Mhm... inte allt för trevligt va! Börjar iofs gå över nu, endast febern som kvarstår. Så imon stannar ja hemma från skolan och umgås med mamy ♥

Valborgsmässoaftion 2012

Hej. Sista april i måndags, det vart otroligt lyckat. Ingen fjortisfull fest där man knappt känner personerna, utan vi var ett gäng på tolv stycken ungefär hemma hos Arvid där vi grillade, spelade kubb, dansa, sjöng och bara njöt av solen. Det var riktigt underbart, helt klart bästa dagen som nånsin vart. Hur mysigt som helst.

image description


Långledigt

Hej på er! Förlåt för värdelös uppdatering. I helgen var det alltså långledigt. Väldigt välbehövligt och skönt. Tänkte uppdatera er på vad som hänt i helgen medans ja inte haft tid med bloggen. Min ledighet började i torsdags då ja spenderade kvällen i sätra. 
Fredag. Tog det lugnt på dagen, kollade film och mös lite innan jag drog iväg på 18års fest hos Shniar.
Lördag. Middag hemma hos syrran med massa nhl tittande och godisätande.
Söndag. Fixade hela dagen inför sista april sen på kvällen var det myskväll.
Måndag. Sista april firande med ett skönt gäng
Tisdag. Hockey på läkerolen och middag på kungshallen.


RSS 2.0