Löördag

Tog en eftermiddagsfika ute i solen tidigare idag, med hembakade kakor och melon. Hur underbart som helst. Nu börjar våren komma på riktigt, känns så himla bra. Denhär lördagen har iallafall varit hur bra som helst och den avslutades med finmiddag och NHL hockey!! Nu är det sängdax, höres.



IMPOSSIBLE



Favoritlåtar ♥♥


Grattis finaste du.

Ikväll firar vi Shniar 18år ♥ Hörs en annan gång!

Onsdag

Avnjuter detta efter en tuff skoldag. Nu har vi det bra ♣


True shit.



Tråkig dagsberättelse. Again.
Vilken underbar dag. Och vädret ute just nu är fantastiskt. Ja är skitglad. Idag har jag varit uppe på tennishallen trot eller ej, träffade världens skönaste skåning som ja numera kommer se mkt av. Riktigt kul.  Imon har ja en tung skoldag framför mig. VILL INTE.  Får se hur ja gör.


Tisdag

Skolan idag flöt väl på. Det går otroligt långsamt nu. Iofs är det bara 6 veckor till sommarlov, men lektionerna och tiden i skolan går så långsamt att man nästan tar livet av sig. Fyfan vad hemskt de är. Kom hem i skaplig tid idag hade nå jävla projekt. Helt värdelösa dagar man vill bara hem. Den 15 maj står jag iallafall på stortorget och säljer fika.. Love life?!

Livet rullar på. Ska precis åka iväg på möte hos min snällaste Marie. Hon har hjälp mig så oerhört mkt, genom det svåraste i mitt liv. Otroligt tacksam. Var verklgen länge sen ja träffade henne sist men nu har vi bestämt möte och kolla hur allt varit sedan sist. Kommer bli skönt att äntligen prata ut igen. Senare ikväll tänkte jag bara ta det lugnt. Slappa i soffan. Har beställt kladdkaka och glass tills ikväll. Är så sjukt sugen. Nu har jag jättebråttom. Puss

Det enda jag har kvar är tomma ord som du sa

Kvällsmys på gång. Jag mamma och pappa har precis satt oss framför tv:n och hällt upp en massa godsaker. Ska kolla på Alcatraz och BB och bara mysa. Bra start på veckan. Lär verkligen sova i tid. Helt sjukt slö. Börjar nog sakta men säkert bli sjuk skulle jag tro.
Sitter i min kalender och bläddrar lite också sex jävla veckor kvar till lov, och två av dom veckorna är kortveckor och en prao. Nu jävlar går det fort!!


Måndagsregn

Regn regn regn, så idag i skolan invigde jag mina galet snygga stövlar. Älskar dom verkligen o perfekt i regnväder.
Korta svarta med gummiband i sidorna.


image description


Love

Åker hem från Ica Maxi, glad och tre chokladbitar rikare. Nu myser jag ner mig i sängen.


16.30

Hej! Klarade hela dagen i skolan vilket jag aldrig trodde. Så otroligt jobbigt nu. Kommer förövrigt ha en bra dag, nu ligger jag i sängen och tar hand om mig själv. Senare har jag bestämt att fixa med mitt rum och sen träffa F en stund♥ Nu blir det käk, mjölkmakkisar och korv. Bästa som finns!

I'll be there for you

Kan varit bästa helgen på länge♥ Åh vad roligt det var, vill tillbaka!

Hur som helst är jag skittrött idag, var så jävla nära på att bara ligga kvar. Skulle vara guld! Menmen ja pallrar mig iväg pga franskan. Viktigt idag. Efter skolan idag har jag ingenting planerat. Får se om ja hittar på nå med tjejerna eller om ja bara är med mig själv vilket kan behövas nu.

Lördag


Åker iväg och firar bästa Fanny och Miche nu, sen blir det utgång! Laddad♥


Godmorgon!

Det är så mysigt att vakna med min bebis på sidan. Hade förövrigt världens bästa myskväll igår. Jag och Wilma mös hela dagen i snöstormen sen på kvällen kom fanny för att kolla BB. Annars kan det ha varit en av dom värsta dagarna i mitt liv. 

 

13.53

Hej. Sjukt trött imorse, somnade väl runt tre kanske om kom hem från stan runt 1. Vilket jädra ös. Sjukt rolig kväll lär ja säga. Pallrade iallafall mig iväg mot skolan för en endate lektion. Gick från 10 - 11.20 jodå de va väl en helt ok skoldag. Tog bussen hem i dethär hemska vädret. Så nu ligger jag i sängen och myser. Ikväll blir det antagligen ett gäng brudar. Och imorn 18års fest för Fanny och Miche sen slick! Jajemän, jag ska på slick!!! Hörs mer seanre, puss.

GULDKVÄLL!!!

Helt jävla galet, kvällen igår blev inte som väntad, brynäs tog hem SMguldet vilket jag absolut inte trodde så äntligen fick vi komma ner på stan och fira. Fan vad vi hade längtat ;) Vi vart hur stort gäng tjejer som helst som bara körde. Det var grymt! Världens bästa♥ Så idag mår jag asbra. Hade en riktig stämningsfull kväll först hemma hos mig i soffan sen nere på stan med flera hundra andra människor plus mitt finaste gäng. Ingenting att klaga på. Dethär är så stort, detta händer bara inte. Once in a life time skulle ja säga ;) Okej dethär blev längre än jag trodde det jag vela säga var, BRYNÄS IF SVENSKA MÄSTARE 19/4-2012!!!

Min bästa killkompis Andreas♥ På lördag ska vi fira mer!


Hockeykväll numero two, komigen nu BIF!!!

Hej på er! Nu har halva dagen gått. Och jag har bara en massa roligheter kvar. Om cirkus en timme kommer brudsen hit på guldkväll, för nu jävlar kör vi BIF!!! Hur som helst lär jag börja gå och fixa snacks och grejer, och mysa till det lite. Och även ska jag ta en dusch tänkte jag. Fräscha lite. Nu börjar stämningen!! Hörs senare förhoppningsvis jävligt glad efter guld!


Text text text, vardag

Igår somnade jag riktigt glad. Hade en helt underbar dag och visste exakt vad som väntades resten av veckan. Igår gick jag i skolan som vanligt, åkte ut till valbo en sväng för lite shopping, sen åkte jag hem och bädda ner mig i sängen och kolla på två bb avsnitt, skjutsade mamma och pappa runt i stan, sen låg jag hela kvällen och kollade dubbelliv. Världens bästa serie, fyfan vad bra. Älskar dom killarna ♥ och Idag visste jag att jag väntade en underbar hockeykväll med folk jag älskar. Just nu känns det bra! Riktigt bra.

Hur som helst ska jag kasta i mig frulle och dra iväg till skolan, skitjobbigt. Allt emot min vilja. Idag kände jag för en "sjukanmälan" dag. Men nej jag är verkligen duktig och kör två sista dagarna ut. Jag kommer belönas i helgen. Nu har jag lite bråttom har inte alls tid och sitta här och skriva till er. Vi hörs mer senare. Dock ingen dator i skolan idag för den lämnar jag hemma. Men kanske under kvällen. Puss


I like the way you walk, if you walk my way.

Hej! Idag är det världens skönaste kväll. Efter skolan kom frida och hämta mig så vi åkte ut till valbo ett tag sen när jag kom hem har jag legat i sängen hela tiden och kollat på en massa BB avsnitt. Nu ska jag precis ta ett bad innan jag drar igång en film. Älskar denhär mysdagen, så värd den!

Imorgon är det hemmamatch på läkerolen, har tyvärr ingen biljett så blir hemmamys med brudarna igen. Och självklart ett hejdundrande till firande ifall dom vinner. Vilket jag tror är kört, tror brynäsarna får glömma SM-guldet faktis. Vi hoppas jag har fel, imorn kör vi BIF!

Hörs senare, puss.


Godmorgon

Sitter i köket nu och käkar frulle. Älskar att dra ut på frukosten kan vara det bästa som finns. Igår hade jag en fantastisk kväll med underbart folk. Hade hockeykväll hos mig. Vilket sluta i katastrof både för brynäs och mig, jag brast ut i näsblod och brynäs förlorade. Ha ha. Efter det blev det BB innan sängdags. Nä nu ska jag ta några mackor till innan jag går till bussen. 30 minuter på mig. Vi hörs antagligen mer när jag kommer hem, i helgen har jag riktiga planer, längtar!!

image descriptionimage description


Stackars människor med ditt självförtroende, du har kopierat hela mig

Nationellt muntligt svenska tal, check. Dagen blir förövrigt långsam, ska nu bokföra tills klockan tre. Funderar starkt på att gå hem? Lätt värt. Hörs senare.!


Update

Inget SMguld. Stämningen är låg i Stureborg. Nu säger jag hejdå till mina mates och går och lägger mig. Skönt! Längtar som ett barn till frullen imorn, döhungrig. Aja, hörs mer imorgon. (Om jag har tid, för talet är inte ens halft klart)

SMGULD????


Här laddas det inför en rejäl hockeykväll!!!! Go brynäs, go


 


Lördag

Igår var ja ute i hofors helt spontant sådär. Var ett par klasstjejer och jag som åkte dit. Hade en helt okej kväll, tack lisa för allt. Nu ligger jag i sängen med en stor godispåse en söt hund och pluggar :( här kommer jag ligga tills matchen. Ikväll tar vi SM guld brynäs



Västerås

Hej där. Sitter just nu och fikar i västerås. Shoppar och springer runt. Helt okej. Helt pank på kontot, damn :) nä nu ska jag kila vidare, slut på de goda. Hörs mer senare, puss.


Påskhelgen

Nog om resan, jag har haft ett skitbra lov hittills. Jag älskar verkligen påsken. Så himla färgglad och fin. Det började med en lugn torsdag med packning och mys. Sen sov jag hos A. Fredagen blev tvärtom inte lugn alls, började med påskmys med familje och vänner här hemma. Sen mot kvällen åkte jag ut till Bomhus där jag var med Anna, Alice och Clara. Vi tog bussen in till stan där fortsatte till Sätra på Arres klassfest som inte längre var någon klassfest utan en vanlig lokalfest. Mycke folk och riktigt kul! Sen på lördagen var det den traditionella påskmiddagen hemma hos mormor. Åt gott, drack gott och bara umgicks, senare mot kvällen kom arvid för att sova kvar, åkte klockan 5 natten mot söndag!



Svedala

Nu är vi äntligen hemma, allt gick jättebra och det gick fortare än väntat. Så nu sitter jag och familjen hemma hos mormor och äter middag. Sen blir det hockey och mys! Imorgon är det helg igen. Underbart!


Hemgång

Påväg till Sverige, tre timmars flygresa nu. JAG ÄR RÄDD!

 

 


Bildbomb kroatien


Kroatien dag 3

Äntligen en soldag, nu är jag röd som en räka. Aja iallafall inte vit som snö. Imorgon blir det shopping inne i staden. Sen på torsdag blir det en flygtur hem till älskade Sverige igen!


Kvällsbilder

Godkväll är just mätt efter middagen och ska precis ta på oss myskläder och gå till mamma och pappas rum för lite mys med godis, chips och yatzy! Imorgon hoppas vi på sol. Puss godnatt.

 

 

 


Kroatien dag 2

Idag har vi fulväder. Blåser storm så jag vet inte vad. Har iallafall varit i gamla stan idg och kollat runt. Och nu sitter vi på balkongen och väntar på att solen skka komma fram. Får se om vi tar en spa eftermiddag med massage, jacuzzi och bastu. Dubrovnik levererar!



Kroatien dag 1

Hej sötnosar, inte hört av mig på ett tag pga av ingen lust, ork och vilja. Men hur som helst sitter jag på hotellet nu och bara tar det lugnt. Det åskar och regnar ute. Men tidigare satt vi på en mysig uteservering. Nu ska jag och Arre gå till innepoolen och ta ett litet dopp innan middagen. Hörs en annan dag! Ses snart Sverige

 

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

 


Påskbjudning.

Hej mina söta. Ikväll har jag bjudit hem ett par tjejer för en massa påskmys. Perfekt eftermiddag! Imorgon får vi lov och allt känns mer än underbart. Nu ligger jag fullproppad av allt fika i sängen och kollar på BB. Skönt avslut på dagen. Hoppas morgondagen går fort. Ska bli otroligt skönt med sovmorgon på fredag och på söndag åker jag till Kroatien, gud så fort tiden går. Aja hur som helst så hörs vi mer en annan dag. Ha det bra!
 

21.34

Jävla skitdag. Skulle kunna lägga mig ner och bara dö. Allt jag har och säga idag. Imorn är det påskmys med ett gäng tjejer!


Walking closet

Min och mammas alldeles egna walking closet, just love it! ♥♥


RSS 2.0