Onsdag

Kör på en rejäl myskväll, hörs mer imorgon. ❤


28 sanningar om mig själv

• Jag skulle aldrig någonsin kunna pierca mig mer än i öronen.
• På allmänna toaletter sitter jag aldrig direkt på sitsen.
• Jag är sjukligt rädd för det mesta. Speciellt flygning.
• Jag hatar att ha ofixade naglar.
• Washington är världens mysigaste stad
• Jag älskar killparfym
• Jag är nöjd med mina naglar, min längd, mina ögonbryn och mina läppar.
• Jag är inte nöjd med mina fötter, näsa, mage och lår.
• När jag blir stor vill jag öppna ett rosa cafe i Washington.
• Bland det roligaste som finns är att köpa Iphoneskal.
• Godis är det bästa jag vet.
• Jag har tappat studiemotivationen helt efter nian.
• Att börja läsa Franska är självmord.
• Jag får nästan jämt styra upp och "bjuda in" till saker.
• Skulle aldrig falla mig in att köpa en katt!
• Min släkt kan vara världen härligaste, sjukt rolig.
• En tråk människa är en människa som inte äter godsaker.
• Jag skulle nog inte kunna flytta iväg själv nu.
• Lägger inte energi på töntiga onödiga saker.
• Jag älskar att baka.
• Jag vill ha en Rosa Blackberry.
• Att titta på film/tv en hel kväll är så tråkigt.
• Jag är ganska sprallig och gillar inte att sitta still.
• Jag har aldrig sett Titanic.
• Älskar myskvällar.
• Jag gillar söndagar.
• Min bästa låt för tillfället är "Wanna be like a man" Och "Bridge of light"

Girlsnight for real.

Hej på er! Idag har jag bjudit hem ett gäng klassbrudar på lite eftermiddagsfika och en massa skitsnack, efter det far vi iväg hem till Johanna i mårtsbo och äter middag, badar bubbelbad, bastar och självklart kollar BB. Kommer bli en kanondag. Jag älskar att ha lov! Imorgon är jag hundvakt på dagen sen får vi se vad som händer. Nu har jag ingen mer tid till bloggning, hörs imorgon om inte någon mobilblogg ikväll. Puss så länge!




You say it best when you say nothing at all


Kvällens outfit



Tröja Gina Tricot Jeans Vila Skor H&M


Godmorgon på er bästa ni

Hittills på lovet har jag vaknat runt åtta - nio tiden varje dag, det är så himla skönt. Jag älskar det. det bästa som finns är verkligen när man kan vakna av att solen skiner in genom gardinerna. Då är våren påväg.

Vaknade hemma hos A imorse och tog halv nio bussen hem. Så nu är jag hemma ligger i sängen med Wilmsen och funderar på o ta ett bubbelbad och en fika. Låter kanonbra det. Har även tagit fram almenacken och ligger och planerar resten av lovet. Får se  vad som händer. Senare mot eftermiddagen/dagen blir det en lunch eller nå liknande med Felicia på stan. Hörs sen. Puss


Smyckesoutfit



Fina zzebranaglar, Gästrikering, Love ring från barnavdelning och en snygg klocka bär jag runt på min högerhand i dag! Love it.


Lördagsmys

Fullt upp igår, därav ingen bloggning. Käka god mat och åkte ner och tog efterätten på All Star, sen spenderade jag natten hos Arvid. Vaknade iallafall tidigt idag och åt god frukost sen åkte jag ut på shoppingrunda med mamma och pappa. Nu ikväll har jag bara suttit hemma framför melodifestivalen med Fanny och Felicia, käkat gott och snackat skit. Underbara ni ♥ Imorgon är det hockey som står på schemat. Härligt. Kram


Baktorsdag

Hej på er! Underbart skönt att tosdagens skoldag är över, nu har jag alla prov gjorde vilket är otroligt skönt. Ikväll har jag mamma och Frida bakat loss igen. Blev fyra olika bakverk, ett par stora American Mufin, ett par små cupcakes med söt topping, Chocolate Chip Cookies och Macarones. Blev riktigt lyckat idag iallafall, de både smakar och ser bra ut! Nu ska jag Frida och Frejsen gå och sova på mitt rum, hörs!


One look and i was sold



Igår var jag och mitt A ut i det fina vädret så jag passa på och ta ett par mysiga bilder i solen, här är mitt fina snöhjärta och min finaste.

Semeldagen

Idag är det semlans dag vilket jag älskar, underbart med dessa fantastiska dagar, som kanelbullensdag, semeldagen osv. Trots denna bra dag fick jag det ännu bättre då jag knappt gick i skolan, slutade strax efter elva och då tog jag en lunch på stan med min finaste pojkvän. Blev en currypasta på nian. Efter det gick jag och hämtade ut min ring, äntligen. Sen var jag bara hemma och myste i solen med min bästa hund. Eftermiddagen spenderade jag på skolan, 6-8 hade vi öppethus med utställning, gick bra och blev riktigt trevligt till slut. :) Godnatt fina ni, får se när jag är tillbaka, när ni börjar läsa kanske!


Badhuset

Hej på er! Idag har jag och Johanna busat runt på badhuset innan idrottslektionen. Helt ensamma pga
av att badhuset var stängt vilket vi inte förstod. Dessa trevliga bilder bjuder vi på. Enjoy guys ;)


Måndag. Minilördag!

Godkväll! Varit och handlat en massa gott på affären med mamma och pappa ikväll. En massa nötter, jordgubbar, chips, choklad, glass. Ja, allt onyttigt från a till ö. Lovely. Sen så har vi bara suttit framför tv:n och myst ikväll. Nu har jag förflyttat mig in till sängen och kollar på minimodeller. Hörs av senare, puss!


Godmorgon

Sitter i köket och får i mig en frulle innan det är dags att dra till skolan. Vaknade av mig själv idag vilket jag älskar. Tänkte försöka hinna med halv bussen idag vilket innebär att jag kommer bli cirka tio minuter sen, men det gör ingenting. En äckligfranska lektion väntar och efter det simning. Ungefär så ser dagen ut hittills. Nu lär jag springa och leta kläder. Hörs!

Gonatt finaste ni!


Drar mig till sängs tillsammans med härlig mysmusik och en bra tidning efter en hel dag på talangjakt. Har nämligen varit och hejat på våra fina Hanna idag. Helt sjukt vilken tjej, världens bästa. Så sjukt grym♥ Har ingen lust för skola imorgon. Uscha.


Bakning

Idag på förmiddagen gjorde jag mig tid och baka lite. Blev mysiga kladdkakemuffins med grädde toppat med lite glatt strössel. Mums!


Nytt och fint


Min alla<3dag



Hade en otroligt mysig alla<3dag med min finaste. Åt god middag, bakade goda hjärtan, mös och bara var. Älskar dig♥
Fick även världens finaste presenter, dom kommer upp i ett annat inlägg. KRAM

ALLA ♥ DAG presenter



Fina alla hjärtans dag presenter. Fick även god choklad av bästa mormor


Namnsdagsbarn

Hej på er. Kom inte hem förrän nu. Haft mycket att gör idag, sprang runt på stan ett tag för att byta storlekar på lite grejer och en massa annat. Nu ska jag bara hem och njuta av det sista av dagen. Namnsdag idag, alltid lika kul, lever som en gud gör jag å :) Senare mot kvällen blir det en stor fika framför tv:n med familjen. Men innan dess ska jag hinna bada varmt och gosa med min hund. Som jag saknat henne hela dagen, pussgurkan min ♥

image descriptionimage description


Kvällsmys

Hallådär! Haft en helt okej dag, skolan flöt på bra gjorde två prov som gick okej utan Att ha pluggat ihjäl mig. Så det kändes skönt. Imorgon kör vi ett till, måste verkligen klara det så får sova på det lite. Blir nog bäst så. Har iallafall en hel del saker att utföra imorgon så får se hur det blir med bloggningen. Nu har jag precis kollat klart på Livet blir bättre, blir riktigt glad när jag ser det faktis. Sjuk stark tjej som var med ikväll. Helt sjukt vad människor gått igenom. 

Imorgon är det min dag, så imorgon ska jag verkligen leva. Godnatt, puss.


Kvällsbad ♥


Du kommer aldrig bli som jag hur mycket du än försöker

image description


ALLA ♥ DAG

Glad alla hjärtans dag, KRAM


Godnatt

En riktig jävla skitdag från början till slut. Började med att jag gick upp på tok för tidigt för att hinna till franskan som jag inte ens skule gått på, fick knappt något gjort var bara skit av hela lektionen, gick en runda på stan innan idrotten och märkte att ja fått mens så jag inte kunna vara med och simma (!) Fick alltså då en håltimme på ungefär två-tre timmar, och alla var och simma. Kul? Nej. De två återstående lektionerna fick jag reda på en massa prov. Jippieyäy. Nu leker livet. Fyfan. Vill bara bli sjuk ett tag, och bara ligga. Nu ska iallafall jag sluta babbla massa nego saker och lägga mig och invänta morgondagen. Mys! ♥

Bara älskar den lila färgen




2012-02-13

Ligger och myser i sängen med glass och varma hallon, snart börjar minimodellerna. Riktigt underhållande. Har iallfall provat kläder och grajat inför imogon under kvällen. Får se vad som händer! Ha det bra mina fina

image description.image description


Noll blogglust

Godkväll. Rubriken talat, har nill blogglust. Så funderar på en paus, om det inte känns annorlunda imorgon. Känner att tar bloggen som de kommer nu. Bloggar lite från och till. Men häng kvar för det. Men med tanke på att det är skola imorgon och det blir en himla massa dötid kanske det kommer upp något iallafall. Let's see. Hörs av iallafall. Godnatt


Sälen

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Godmorgon! Igår spenderade jag och gänget en heldag i Kläppen för en massa skidåkning. Svinkallt men superroligt, lunchade en fet jävla lunchbuffé också, riktigt gott. Sjukt mysigt var det iallafall och dagen slutade med mysigt nattbesök ♥


NYC I BILDER

NYC

Godnatt sverige

Lägger mig i min egna sköna säng med min finaste pojkvän. Godnatt på er!

 


Manikyr

Hej på er! Ska alldeles strax gå över till mormor för att äta med gänget. Vid tre tiden kommer mitt A ❤ sen lär jag nog ägna ett fåtal minuter i matteboken.

Flygningen hem gick bra trots min rädsla (sjukligt rädd) och ja kom hem levande. Skönt! Iallafall så gjorde frida och jag oss råd att gå på manikyr på flygplatsen i new york. Så nu har jag riktigt snygga, fräscha naglar :)


Hello

Hej på er! Tar det lugnt i sängen idag också mår bättre men inte bra så blir ingen skola imorgon, men förhoppningsvis på torsdag. Blir skönt att komma tillbaka trots attdet är de värsta som finns. Imorgon ska jag iallafall på middag hos mormor, i lunchtid. Ha det bra så hörs vi senare! Puss så länge.


Sjukling

Godmorgon på er! Har precis vaknat. Gör abolut ingenting, ont i halsen och mår allmänt dåligt så blir hemma från skolan idag också. Får hoppas jag blir frisk tills på fredag så jag kan följa med till sälen. Ska till Kläppen med ett gäng tjejer i klassen över dagen. Kommer bli galet. Länge sen jag stog på ett par skidot så får hoppas det funkar bra. Nu ska jag lägga mig och dra igång en film. Hörs av senare. Puss

Två bilder från soliga New York!




DAG 2, NEW YORK

Coffe to go till frulle, limo, pappas födelsedag, balthazar & massa annat häng i NYC!


Washington Capitals - Boston Bruins

Hej på er! Nu har jag gjort Washington också. Kanske det bästa jag gjort någonsin. Världens mysigaste stad, verkligen nånstns jg skulle kunna tänka mig aatt bo. det ska jag lätt satsa på. Blev en starbucks till frulle och mysig lunch på en uteservering. Sånt härligt väder haar vi. Vår värme och blå himmel, kaan inte bli bättre. På dagarna brinner kortet och på kvällarna käkar vi loss. Bjuder på ett par bilder ifrån hockeyn. nummer 90 i Washington är nye svensken, Marcus johansson.



Shop till u drop, on real

Har precis tagit en lunch på donken och en varm chockld på starbucks på det. Gott. Idag har vi shop till u drop på riktigt, jag är så nära PANK man kan komma på riktigt nu ja. Livet går vidare. Haha. Hoppas ni har det bra hemmaa i sverige iallfall, här är det kalllt men trevligt. Inte kallare än Sverige iallfall. Nu ska vi shoppa vidare och njuta lite. ses snart, i sverige. Kram

Hellu

Idag har det varit som vår här, superskönt. Alldeles blå himmel och sol, skönt med lite värme.
Iallafall mår jag helt okej, jag vill bara hem gaalet mycket. Puss

Lördagens view

Hej på er! Igår blev det en lunch på Henke Lundqvist resurang. Hur fränt som helst, synd bara att man inte stötte på haan. Träffade iofs en annan hockeyspelare, riktigt coolt. Det var väl inte riktigt som man hade tänkt sig, dvs flottigt och fint. Utan en enkel liten håla med ruffig inredning. Men mysigt var det iallafall. Just nu sitter jag i lobbyn i Washington. Idag har vi sett capitals förlora och obaamas fräna hus. Ikväll åker vi till georgetown. Snart hemma i kaalla Sverige. UNDERBART!!



5 februari 21.00

Gör mig redo inför middag, ikväll gör vi Washington. Har precis varit på hockey, lika roligt och coolt som vanligt. Hann även in en sväng på Forever och Macy's innan hemgång. Så nu står vi fixad och klar på rummet och är påväg ut. Italienskt blir det ikväll, ska bli gott efter en veckas donken, iofs tröttnar man aldrig på det. Hör snart igen hoppas jag. Puss så länge.


2 februari, pappa 50!

Förlåt så himla mycket för min dåliga update. Inte haft tillgång till wifi och min dator har krånlat. Nu är jg illfall på tåget mot D.C för lite hockey. Washington D.C - Boston Bruins. GO CAPS! Här kommer iallafall lite bilder från farsans födelsedag. Hade en riktigt trevlig dag i NYC.

'

Framme

Hej po er. Blir ett inlegg utan de sista bokstaverna, det for duga. Har landat i New York nu efter en veldigt jobbig resa, hur som helst har vi hunnit checkat in po hotellet och kikat runt i stan. Nu ska vi sova, er helt slut. Vi hors av senare, forhoppningsvis med bilder. Imorn ska vi shoppa loss po en outlet. Pussar so lange.

RSS 2.0