Fredag

Hej sötisar! Riktigt bra vecka har det varit. Lektioner har varit inställda båda här och där. Så har knappt varit i skolan känns det som. Avslutar med ett litet schema på min sköna skolvecka. Hur som helst är det fredag idag. Har inte gjort någonting alls hittils. Fikade en massa goda muffins och choclat chip cookies. Supergott. Älskar hembakat! Nu sitter pappa och jag och käkar pizza och tittar på hockeyn, snart åker godisskålen fram underbara fredag ♥ Hörs mer senare! Kram.

måndag. började klockan 12 sluta runt tre.
tisdag. vanlig skön dag med bara 4 lektioner.
onsdag. började 10 sluta lite innan tre.
torsdag. började elva och gick till lite i 3.
fredag. började 10 sluta 2


Skaffa liv

Så jävla sjukt om ja dödar någon, dödar du någon då också?
du är så pinsam.


Du har spelat dina kort, varför gjorde du sådär?

Varit vaken sen klockan tjugo över sju idag, fast att jag inte börjar förens elva. Är iallafall snart klar för att åka. Ska fixa mig lite snabbt nu bara, orkar inte görs så mycket idag. Har tre lektioner där en är prov så vi kommer slyta tidigare. Känns otroligt skönt imorgon är det fredag och jag är så lycklig! ♥  Får se om jag och syrran tar vår shoppingdag idag istället. Hör av mig! Kram


Onsdag



Hej på er! Idag slutade jag tidigare så tog bussen direkt hem till mormor, var där hela eftermiddagen och bakade med henne. Gjorde världens godaste choklasmuffins. Efter det fikade vi tillsammans innan jag och Wilma gick hem och åt middag. Sen har jag försökt plugga en del och bara slappat. Imorgon har vi två inställde lektioner vilket resulterar sovmorgon till 11, jag är superglad nu. Snart lov! Love life.

Gjorde förresten nationella i speaking idag vilket förvånat gick bra, lycka.

Min helg i ord

Fredag. åkte till skolan och hade två lektioner, sen åkte vi till Sandviken med klassen för att gå på UF mässa. Var helt okej och man fick gratis godis. På kvällen åt jag middag med mamma och pappa innan jag for iväg till min bästa Felicia. Vi hade tvmys med en stor godisskål, chips, ostkrokar och fanta och en massa girltalk! Tog sedan 12 bussen hem för att sova.

Lördag. Vaknade tidigt som vanligt och åkte ner på stan med mamma och pappa. Köpte ett par skor på skopunkten och gick även in med min mobil på 3. Ska så småningom skicka tillbaka den pga av dålig kvalite. Sen mot tre tiden åkte jag hem till syrran min där jag blev kvar hela natten. Hennes kompisar kom förbi, drack vin och åt godis.

Söndag. Vaknade hos syrran och åkte hem runt 11. Då fixade jag mamma och pappa till det ute på framsidan, sen mot lunch dax dukade vi upp och gräddade våfflor utomhus. Udda men fantastiskt trevligt. På kvällen kom A och sov här.

Godmorgon måndag

Det känns inte alls lika jobbigt att gå upp som en vanlig måndag. Idag börjar jag tolv istället för kvart i tio och har bara tre lektioner istället för fyra. Det känns hur skönt som helst. Så veckan startar otroligt bra för min del. På onsdag har jag nationella i speaking. Scarry! 

Vaknade bredvid min bästa imorse, efter en myskväll framför tv:n igårkväll. Han åkte iväg runt åtta så jag gick och la mig och titta på vakna en stund innan jag gick upp och gjorde en mysfrulle. Så sitter just nu och äter yoghurt med k special♥ Tröttnar aldrig, absolut bästa som finns. Ska snart pula ner två mackor också innan jag börjar göra mig iordning för simning. Höres!

 


Våffeldagen

Mysigaste lunchen på länge ute i solen!


Humle och dumle i solen!

Hej på er! Har haft en riktigt bra helg och den är inte slut än. Berättar om den senare i ett inlägg. Nu ska Wilma och jag gå ut i solen på framsidan och äta godis i vår mysiga soffa. Underbart. Känner att det börjar bli vår på riktigt nu hörrni. Hoppas det håller i sig. Vi hörs senare, puss.


Fredag

Hallådär! Då var resan bokat och betald. Fyra nätters kroatien på påsklovet, med mamma, pappa och min käraste. Underbart. Hur som helst idag i skolan hade jag två lektioner innan vi åkte ut till Sandviken för att kolla  på UF mässan, var inte det roligaste jag gjort. Men gott med gratisgodis. Nu ska jag  fixa mig lite, äta middag med mamma och pappa sen åka till min sötnos i sätra. Där blir det myskväll med godis, te och girltalk ♥ Vi hörs mer senare maybe. Nu har jag mycket på schemat. Puss!

Ice Cream

Årets första glass är inhandlad. Njöt av den ute i solen innan jag åkte hem till min bästa Arvid. Hade myskväll igår. Åkte hem till min finaste runt 6 tiden och åt tacos till middag, efter det tog vi en cykeltur till Ica och inhandla en massa godsaker till Brynäs matchen. Riktigt glad över dom då och hejar fullt ut på dom nu när favoriterna har lämnat. (HV71) Aja. just nu har jag två timmars håltimme så sitter just nu i soffan med lite godis och te. Blev en bra dag trots allt!


VÅFFEL TISDAG

Hej! Tisdag idag och dagen gick fort började åtta och slutade elva. Spenderade hela dagen i mediasalen för att kolla på en massa redovisningar från både min och A klassen. Redovisade även själv vilket var riktigt nervöst. Men är sjukt stolt över mig själv att jag klarade det. Åkte hem vid elvla och tog en powenap, sen belönade jag mig själv med ett varmt jätteskönt bubbelbad.

Runt sju tiden åkte vi hem till farmor och firade hennes 79 års dag, grattis♥ Nu väntar ett BB avsnitt. Kramen


Måndag

Vaknade av att det snöade, får inte hända igen. Nu ska ju våren komma? Jag hade börjat packa upp sommar och vårkläder. Hur som helst tog jag mig igenom dagen iallafall på ett eller annat sätt. När jag kom hem hade mamma och pappa fixat klart maten så den stog på bordet, efter det tog vi en sväng till valbo för lite shopping. Och nu har jag precis lagt mig i sängen med en skål godis. Trög start på veckan men det ska nog bli bättre.

Nu ska jag fortsätta heja på hv och planera min helg, med tanke på att mitt A försvinner bort över helgen lär jag ha ett par backup planer. Vi får höras senare vad jag hittar på. Kram


Dagens


Lördagkväll

Lyckad kväll med ett gäng snygga brudar. Tack för ikväll gobitar! ♥


Anna, Jossan, Jag, Fanny, Michelle. Matilda och Frida på andra platser, Felicia bakom cameran!


Lördag

Värmer upp med godis framför HV71 ❤ ikväll är det party!


10kr kg på ica maxi gävle!!

Hej! Igår kom den efterlängtade fredagen. Verkligen hur skönt som helst jag började skolan halv ett och gick till kvart över fyra. Åkte direkt till Arvids gym och mötte upp honom, då tog vi oss hem till mig och tog det lugnt en stund. Sen tog vi årets första cykeltur ner till thaikiosken för att köpa lite thaikäk. Hur gott som helst. Sen åt vi framför the voice och myste resten av kvällen.

Sen idag vaknade jag åtta som vanligt på helger. Jätteskönt! Då gick jag upp och åkte till Ica Maxi med mamma, pappa, mormor och Åke. Arvid vela vara kvar och sova. Kom hem med 22kg godis, jag skojar inte. Det är helt sjukt vi har två fullproppade stora ICAPÅSAR fulla med godis ifall vi skulle hälla över det. och för 22kg betalade vi drygt 200kr! Nu lever man hörrni. Ikväll är det tjejkväll till tusen med massvis av godis och drinkar. Härligt!

Uppdaterar er mer om ikväll sedan. Hörs mina fina! Nu ska jag åka till min sjuka syster och överraska henne med ett par kg! Kram.

Torsdag

Hej på er! Idag hade jag mitt tal, äntligen är det gjort och jag klarade det, känns hur bra som helst nu efteråt. Skitnöjd åt mig själv. Så ikväll firar jag med en godispåse och en b&j framför bigbrother. Just nu kör jag lite live, sen ikväll blir det de riktiga. Imorgon har jag sovorgon till halv 1, fyfan vad skönt. Så ikväll blir det minifredag! Älskar det. Nu ska jag fortsätta mysa. Vi hörs mer imorgon, puss.

 

 


UT!

Snälla ut med Sipan förfan, jävla tönt!!


Onsdagens


21.47

Hallådär! Slutade tidigt idag så har legat och skrivit på mitt tal som jag ska ha imorgon och har även pluggat franska. Måste klara läxförhöret imorgon, ruskigt jävla viktigt om jag ska få G så nu ska jag bara köra. Hur som helst kom Arvid förbi och störde lite mitt i pluggningen så vi lagade mat tillsammans och bara va. Var skönt att få en paus. Sen har jag spenderat lite tid med mormor också ♥ Nu ska jag finslipa lite på allt jag skrivit och sen blir det Big brother innan läggdags. Riktigt nervös inför imorgon iallafall, så hoppas det går bra :) Hörs senare. Puss!



bild på mig och bästa mormor, love you!♥

Tisdag

Godkväll på er! Haft en helt okej dag. Bara det att jag har ett stort jävla tak över mig med plugg. Orkar inte. Ska hålla tal på torsdag i fyra minuter och har knappt skrivit det. Älskar livet. Usch, aja hur som helst får jag typ ta tag i det imorgon. Nu har jag iallfall krypit ner i sängen med Wilmisen och kollat på desperate och nu big brother. Imorgon blir det en skönt dag börjar runt halv tio och går till nångång efter lunch, lovely. Då ska jag hem och baka tills helgen och njuta av den fina våren. Vi hörs mer senare, kram!



Mitt kvällssällskap

Måndag

Hej mina fina! Nu har jag precis kommit hem från skolan, hunnit gjort i ordning te och tagit fram fikabröd. Idag blir ne lugn dag. Börjar med att mysa ner mig i soffan och kolla på BB avsnittet från igår. Senare ikväll träffar jag mitt bästa F och planerar inför helgen. Ha en bra måndagskväll people! ♥
 

Taken

Underbar söndag, precis som det ska vara. Vaknade tidigt och tog bussen hem runt tio. Var med mamma och pappa hela dagen på en massa grejer som ni ser i inlägget under. Och nu på kvällskvisten kom Arvid förbi. Så vi har myst framför filmen "Taken" med glass. Nu är det läggdags börjar runt tio imorgon med fyra lektioner. Helt okej antar jag. Hörs en annan dag, godnatt!

 

Söndagsmys med la familla

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Hej mina fina! Idag har jag mamma och pappa varit runt lite på allt möjligt. Började nere på ticket för att kolla lite resor, sen åkte vi till rusta och jag fick med mig världens finaste påslakan hem (!) Så nu har jag precis kommit hem och vi ska grilla. Wilmisen är självklart med. Ha en bra söndagseftermiddag! Hörs sen. Puss


Grillkväll

Slutade skolan klockan halv 12 igår, helt okej för min del. Gick till fridas jobb och fick skjuts hem. Skulle vara hundvakt åt lill frejsen så tog med mig henne hem så vi mös i soffan bra många timmar innan jag började baka. Blev lite brownies osv. Sen runt halv sex kom tjejerna till mig så vi grillade och prata massa skit, jätteroligt. Skittrevligt rättare sagt. Hur som helst slutade kvällen med att min myskille kom och sov hos mig. Underbar fredag♥

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Fredagsoutfit


Utan bilder, det kommer.

Hej på er, åkte hem till frida direkt efter skolan i stort sätt. Vi har fikat och kollat på en massa tv.  Och självklart vart med frejsen. Nu är det iallafall dax att sova. Imorgon blir det grillkväll, hoppas på sol!! börjar 10 och slutar 12 också. Wonderful, jag älskar dessa provfredagar! Hörs av mer imorgon, Puss.

I know that shit

känner igen mig i Kija just nu. Godnatt hörs!

-

Åh snälla ta mig bort härifrån. Helt sjukt vad töntigt!


2012-03-07

Styr mot en bio med family four + A och A! Mysigt.


Mysiga onsdagsmorgon

Snart har halva veckan gått, har bara tre små återstående lektioner kvar av denna dag, vilket kommer gå fort eftersom jag knappt börjat. Börjar tio i elva, skönt. Idag blev det iallafall lite frukost på sängen framför the voice, älskar't. Och Gävle bjuder på underbart väder så dethär kommer bli en bra dag, ikväll bjuder mamma och pappa på bio. Så ikväll blir det En gång i Phuket med mamma,pappa,Frida,Alex och Arvid♥ Nu ska jag fortsätta fixa mig lite sakta. Hörs en annan gång, puss!

 

Påväg att lägga av.

Rubriken talar, pga nystartad blogg läggs denna säkerligen ner inom kort! Ni märker om jag försvinner.

Hejdär. Ligger i sängen och dricker te och äter kladdkaka. Great. Ikväll börjar sista säsongen av Desperate. Hur bra? Direkt efter det blir det bb, så det blir en hel kväll i sängen. Kan inte bli bättre, är så sjukt trött och slö. Näst inpå sjuk. Iallafall så körde jag på skinnjacka idag vilket inte är okej än. Det är förfan svinkallt ute. Och känner just nu att jag blir såå förbannad på sånna som tror det är sommar så fort solen lyser. Nu ska jag sluta vara så negativ och glömma mensverken. Hörs.

So happy i could die

Hallådär underbara måndag! Startade dock på tok för dåligt pga av sen lärare och ett piss till friluftsliv. Kallt och jävligt. Hur som helst så äre skönt att skoljäveln är över för idag. Sitter just nu och försöker göra klart hemprover som ska in imorgon. Alla mina klassmates har svarat åt mig. Helt okej än så länge. Men nu på mvg uppgifterna går ja å lägger mig. Snart lite bb och en B&J. 

I helgen inviger vi våren och helgen med grillkväll hos mig. Kommer bli mys. Kan bli lovely. Hör av er å kika förbi :-) Sen blir det nog en tripp till Uppsala på lördagen och shoppar loss. Längtar hur mycket som helst. Redan tisdag imorgon, får hoppas på en snabb vecka! Ha det bra så länge. Pussar.


söndag

Hallådär! Blir ett tråkigt inlägg utan bilder och ingen meningsfull text, har inget att skriva alls. Hade en jättemysig morgon med mitt A. Och runt fyra åkte jag hem till Felicia och grilla med tjejerna. Inatt sover jag borta. Pusshej

Lördag

Godkväll på er snyggingar. Idag har det varit 50års firande för pappa hela eftermiddagen/kvällen. Och det är inte slut än. Har iallafall varit hur roligt som helst, blev uppåt 30 pers i vårt lilla hem. Underbara släkt. Hur som helst ska jag och arvid börja dra oss mot sängen nu, imorgon väntas en mysig dag med girlsen, men innan dess bakning. Hörs mer då, puss och godnatt!


facelook for tonight


Välkomnar våren med en mysig solfrukost på altanen

Godmorgon mina fina! Var uppe med tuppen som vanligt imorse, men det är så mysigt. Man hinner med så mycket. Tog iallafall en promenad i det fina vädret till maxi för att köpa en Ben&Jerrys efter det åt vi en mysig frulle ute på altanen. Så där har vi suttit hela morgonen och njutit i solen. Men nu ska jag dra mig inåt för lite fix. Tänkte ta och locka håret idag. Får se hur det blir. Runt fyra blir det fullt hus här hemma. Kram.


Minicupcakes

Hej på er! Förmiddagen har gått åt till en massa bakning. Fyra kladdkakor och ett antal minicupcakes på det. Kanske hur gott som helst. Så nu är det dax att mysa ner sig i soffan tillsammans med dessa små söta. Kladdkakorna får däremot vänta tills imorgon då vi ska fira pappa. Ha det bra så länge, hörs snart. Kram ♥


Godmorgon

Igårkväll blev det en utekväll med Fanny, Jonte och Arvid. Gick ut och käka och kollade på hockeymatchen på Allstar. Riktigt mysigt. Vinst till Brynäs på straffar, härligt. Även vinst till mitt Hv, kvällen avslutades med massa gott framför tv:n.

Idag vaknade jag runt halv nio. Tog bussen hem nio och hämta hem vovven min. Så nu ligger vi nermysta i soffan med täcke och en nybakt kladdkaka. Och ute är det äntligen vår, allt är så underbart. Kan vara världens lyckligaste just nu! ❤ kram på er.



Dagens outfit



Svarta jeans Vila Skor Skohuset Väska Guess Tröja Gant Brillor H&M Jacka Burberry


Tjäna pengar på din blogg

Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Har precis blivit medlem och funkar helt perfekt. Bara att bli medlem och ansöka annonsörer. Hur enkelt som helst. Har ni frågot/problem är det bara att fråga. Lycka till! :-)


RSS 2.0